به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از روزنامه «القدس العربی»، عبدالله بن بخیت با تکرار این ادعای باطل و ضدقرآنی در حساب کاربری خود در تویتر که پیش از این در قالب یک فتوا توسط خطیب مسجد «سیدنی» استرالیا اعلام شده بود، بار دیگر در فضای مجازی جنجال به پا کرد.
این نویسنده سادهلوح عربستانی اعلام کرد: در قرآن هیچ آیهای مبنی بر حرامبودن خمر ذکر نشده و هیچ مجازاتی برای آن قرار داده نشده است.
«صالح الفوزان»، از فعالان رسانهای و سینمایی عربستان نیز ادعای بن بخت را تأیید وعنوان کرد: موردی که بهخاطر شرب خمر پیامبر (ص) او را مجازات کرده است، وجود ندارد و افراد بسیاری علیرغم تحریم خمر، شرب خمر کردند.
طرح این ادعای باطل و نادرست از سوی نویسنده سعودی، خشم و اعتراض کاربران در شبکههای اجتماعی را برانگیخت و آنها این ادعای نادرست را برخلاف آموزههای اسلامی دانستند.
گفتنی است، «مصطفی راشد» از شیوخ مصری و خطیب کنونی مسجد سیدنی در استرالیا نیز، اخیرا در گفتوگویی تلویزیونی مدعی شده بود که قرآن تنها مستی را حرام میداند و آیهای در کلامالله مبنی بر حرام بودن شراب وجود ندارد!
سخنان این خطیب مورد انتقاد شدید علما و اندیشمندان مصری قرار گرفت، چنانچه «محمد الشحات الجندی»، عضو انجمن پژوهشهای اسلامی، در رد سخنان این خطیب مصریالاصل تصریح کرد: آیات متعددی در قرآن پیرامون حرام بودن شراب نازل شده است، با توجه به آیه «یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا إِنَّمَا الْخَمْرُ وَ الْمَیْسِرُ وَ الْأَنْصابُ وَ الْأَزْلامُ رِجْسٌ مِنْ عَمَلِ الشَّیْطانِ فَاجْتَنِبُوهُ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ: اى کسانى که ایمان آوردهاید، شراب و قمار و بتها و ازلام [نوعى بختآزمایى]، پلید و از عمل شیطان است، از آنها دوری کنید تا رستگار شوید»(المائده – 90) و با استناد به کتاب «صحیح بخاری»(از کتب تفسیری موثق اهل تسنن) بدیهی است وقتی «فلاح و رستگاری» منوط به اجتناب از شراب، قمار، بتپرستی و ازلام است، پس ترک آن لازم و مؤکد است.