جمعه خونین شیعیان در پاکستان/ بیش از 77 شیعه به خاک و خون کشیده شدند

فهرست مطلب

در پی انفجار یک بمب جاسازی شده در حسینه “کربلا”ی شهر شکارپور پاکستان، بیش از 77 شیعه شهید و یا مجروح شدند.

به گزارش خبرگزاری اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ ظهر جمعه 10 بهمن ماه انفجار یک بمب جاسازی شده در حسینه “کربلا”ی منطقه “لاکهی دار” واقع در شهر شکارپور، بسیاری از شیعیان را به خاک و خون کشید.

شیعیان درحال آماده شدن برای اقامه نماز جمعه در این حسینیه بودند که انفجار مهیبی، حسینیه را ویران کرد.

در پی این اقدام تروریستی، 20 نفر شهید و بیش از 50 نفر نیز زخمی شدند.

تکمیلی:

* به گفته شاهدان عینی، خسارت جدی به ساختمان حسینیه و همچنین ساختمان و خودروهای نزدیک به آن وارد شده است.

* «ممنون حسین» رییس جمهور و «محمد نواز شریف» نخست وزیر پاکستان، با انتشار پیام‌هایی جداگانه، این انفجار تروریستی را محکوم کردند. آنان ضمن صدور دستور به منظور رسیدگی به وضع مجروحان این حادثه، نیروهای امنیتی را مأمور کردند تا هرچه سریع‌تر عاملان این رخداد تروریستی را شناسایی و دستگیر کنند.

* مسئولان سازمان‌های شیعی پاکستان ضمن محکومیت حادثه اسف‌بار حسینیه کربلا، اینگونه اتفاقات را معلول اقدامات ناقص دستگاه‌های دولتی و امنیتی برای جلوگیری از فعالیت گروه‌های افراطی و تروریستی اعلام کردند.

* حزب مجلس وحدت مسلمین ( ازجمله تشکل‌های شیعی پاکستان) سه روز عزای عمومی در این کشور اعلام کرد.

* پایگاه خبری اکسپرس نیوز پاکستان، شمار شهدا را 27 نفر اعلام کرد.

اخبار تکمیلی متعاقباً اعلام خواهد شد…

به اين مطلب امتياز دهيد

اين مطلب را به اشتراك بگذارید

اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در twitter

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

از شما متشكریم

عضويت شما در سايت با موفقيت انجام شد

5/5

ايميل ها بزودی برای شما ارسال می شوند