به گزارش معارف الهیه به نقل از خبرگزاری اهلبیت(ع) ـ ابنا ـ «آنتون بارا» نویسنده مسیحی اهل کشور كویت٬ در مراسم رونمایی از ترجمه تازه ترین اثرش با مضمون شخصیت و زندگی حضرت زینب(س) كه در حوزه هنری برگزار شد؛ اظهار داشت: برایم سخت است از حضرت زینب(س) سخن بگویم، این شخصیت اقیانوسی بی كران و مملو از گوهرهای نبوی است که در جهان نظیر ندارد.
وی ادامه داد: این شخصیت شریك برادرش در حادثه عاشورا است، حادثه ای كه در تاریخ بشریت نظیر ندارد و در ابعاد مختلف با خون سیدالشهدا و یاران باوفایش نگاشته شده است.
آنتون بارا در پاسخ به این سوال كه چرا نگارش كتاب «فریاد فرمند زینب(س)» حدود 25 سال به طول انجامیده است، گفت: طی این سال ها بیش از 10 بار نگارش كتاب را به پایان رساندم اما هر بار به مراجع و منابع جدیدتری دست مییافتم و نگارش اثر را ادامه میدادم.
این نویسنده و اندیشمند كشور كویت، شخصیت حضرت زینب(س) را شخصیتی همانند اباعبدالله الحسین(ع) دانست و افزود: حضرت زینب(س) در حالی نهضت امام حسین(ع) را ادامه داده كه از ابتدا با دشواری های این راه آشنا بوده است.
وی همچنین سخنانی درباره واقعه عاشورا بیان كرد و گفت: آغاز نهضت عاشورا حسینی است و ادامه آن به وسیله حضرت زینب(س) صورت می گیرد. در كتاب «فریاد فرمند زینب(س)» تلاش كردم بر سخنان و موضع گیری های حضرت زینب(س) تمركز داشته باشم و باور دارم كه ایشان یك ولی از اولیای خداوند است و تلاش كردم در این اثر مقایسهای بین ایشان و حضرت مریم(س) داشته باشم.
در پایان نیز از كتاب «فریاد فرمند زینب(س)» نوشته آنتون بارا و ترجمه «غلامحسین انصاری»؛ با حضور حجت الاسلام والمسلمین «سیدمهدی خاموشی» رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، «علی جنتی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و «عباس خامه یار» رایزن فرهنگی ایران در كویت٬ رونمایی شد.